OVK besiktning Gävleborg

Gävleborg

Nedan finner ni företag som utför OVK besiktning i:
Gävle, Sandviken, Hofors, Ockelbo, Söderhamn, Bollnäs, Ovanåker, Hudiksvall, Ljusdal samt Nordanstig.

Franska Bukten AB
Tel: 072-734 87 61
info@franskabukten.se
www.franskabukten.se

Franska Bukten utför OVK-besiktningar i Gävleborg i alla typer av fastigheter. Vi utför även energiberäkningar, energideklarationer, radonutredningar och åtgärder av ventilationssystem.

Läs om Franska Bukten och se kontaktinformation »

Q Teknik AB

Q Teknik AB
Q Teknik utför OVK-besiktningar och energibesparande åtgärder för fastighetsägare i Gävleborg. Vi är certifierade inom OVK och arbetar med energi-beräkningar, teknisk installation och service.

Läs om Q Teknik och se kontaktinformation »

Lägg till ett OVK-företag här

OVK behöver utföras av personal som är certifierad. Har ni certifierade tekniskt sakkunniga kontrollanter som utför OVK-besiktningar och vill att fastighetsägare ska hitta era kontaktuppgifter via ovkbesiktning.se?

Ta kontakt med oss på ovkbesiktning.se för mer information.

Kontaktinformation »

OVK i Gävle

I Gävleborgs län finns ca 50 certifierade besiktningsmän inom OVK. Vet du som ägare av din byggnad att er bostad behöver OVK finns 17 certifierade kontrollanter i Gävle, som hjälper dig. Du hittar dem på vår sida.

Ifall luften i ditt hem känns instängd och unken, eller att fukt och imma försvinner långsamt från insidan av dina fönster kan ditt ventilationssystem mycket väl vara dåligt. En OVK-besiktning kan då vara välbehövlig och den utförs just av en oberoende kontrollant som utvärderar ditt ventilationssystem. När besiktningen är utförd får byggnaden ett intyg som skall sättas upp på en synlig plats i byggnaden. Besiktningsmannen skriver även på ett protokoll som skickas till byggnadsnämnden. Är det så att byggnaden blev godkänd men har utvecklingsmöjligheter kommer de att framföras av besiktningsmannen, hursomhelst är inte fastighetsägaren tvungen att utföra dem åtgärderna. Ifall inomhusklimat är icke godkänt pga ventilationen, är det upp till fastighetsägaren att dessa problem åtgärdas så fort som möjligt.