OVK besiktning på Gotland

Nedan finner ni företag som utför OVK besiktning i: 
Visby, Hemse, Slite, Klintehamn, Vibble, Romakloster, Fårösund, Lärbrosamt, Burgsvik, Stånga, Havdhem, Västerhejde, Tingstäde, Väskinde, Ljugarn, Roma samt När.

Franska Bukten AB
Tel: 072-734 87 61
info@franskabukten.se
www.franskabukten.se

Franska Bukten utför OVK-besiktningar i Gävleborg i alla typer av fastigheter. Vi utför även energiberäkningar, energideklarationer, radonutredningar och åtgärder av ventilationssystem.

Läs om Franska Bukten och se kontaktinformation »

Hjälp med ventilationskontroll

Är du ägare eller representant för en fastighet där människor bor eller vistas och behöver göra OVK?

Ordna OVK-besiktningen

Hitta en OVK-kontrollant att utföra obligatorisk ventilations-kontroll via formuläret.

Se fler företag och be om pris på OVK-besiktning »

Lägg till ett OVK-företag här

OVK behöver utföras av personal som är certifierad. Har ni certifierade tekniskt sakkunniga kontrollanter som utför OVK-besiktningar och vill att fastighetsägare ska hitta era kontaktuppgifter via ovkbesiktning.se?

Ta kontakt med oss på ovkbesiktning.se för mer information.

Kontaktinformation »

OVK i Gotland

Ventilationen måste vara bra för att inomhusklimatet är bekvämt och hälsosamt. Oavsett vilken typ av ventilation man har bör luften i ett vanligt rum bytas helt på två timmar. I kök och badrum bör luftbytet vara ännu större. Rätt ventilation är viktigt för att få bort oönskade ämnen från byggnadsmaterial, fuktig luft och koldioxid från utandningsluften.

På Gotland finns runt 12 certifierade OVK-kontrollanter som besiktar din byggnads ventilationssystem. Du som fastighetsägare ansvarar över att fastigheten genomgår OVK, annars kommer kommunen se till att det genomförs. Vid en OVK får fastigheten ett betyg som skickas till byggnadsnämnden och som fastighetsägaren behåller för underlag till framtida OVK-besiktningar.