OVK besiktning i Halland

Nedan finner ni företag som utför OVK besiktning i:
Falkenberg, Halmstad, Hylte, Kungsbacka, Laholm samt Varberg.

Jakobsson Konsult

Jakobsson Konsult

Jacobsson Konsult i Halmstad gör OVK-besiktningar för BRF:er, fastighetsägare och privatpersoner. Vi arbetar med fastighetsteknik och speciellt OVK inom hela Hallands län.

Läs om Jakobsson Konsult och se kontaktinfo »

EXOVENT

EXOVENT


EXOVENT i Kungsbacka gör OVK-besiktningar för fastighetsägare, BRF:er och privatpersoner. Vi utför även service och injustering av ventilationsanläggningar inom Halland och Västra Götaland. Vi ger dig rådgivning inom ventilation och utför arbetet när det passar dig. Vi är lätta att kontakta och hör av oss med offert inom kort.

Läs om EXOVENT och se kontaktinformation »

Lägg till ett OVK-företag här

OVK behöver utföras av personal som är certifierad. Har ni certifierade tekniskt sakkunniga kontrollanter som utför OVK-besiktningar och vill att fastighetsägare ska hitta era kontaktuppgifter via ovkbesiktning.se?

Ta kontakt med oss på ovkbesiktning.se för mer information.

Kontaktinformation »

OVK i Halmstad

Halland innehar uppemot 70 certifierade funktionskontrollanter som kan besikta din byggnad när den behöver OVK. För att du ska trivas i ditt hem, på ditt jobb etc. krävs att du kan andas in frisk luft och röra dig i hälsosamma miljöer. Ett väl fungerande ventilationssystem är därmed av stor vikt och som fastighetsägare är man skyldig att se till att ventilationen i fastigheten är bra och hälsosam. Byggnadsnämnden i Halmstad står för tillsynen och ser till att fastigheter som behöver OVK genomgår en besiktning. Hitta din besiktningsman i Halmstad på vår sida.