I3AHCO Service AB

Adress

I3AHCO Service AB
Stenyxegatan 24
213 76 Malmö

I3AHCO Service AB

Tjänster inom ventilation – även luft behöver service

I3ahco är en helhetsleverantör där ni hittar teknik och komponenter såväl som får hjälp med projektering och installation för ett fungerande inomhusklimat.

Vill ni förbättra luften och ha god komfort kan ni anlita våra tekniker som injusterar er ventilationsanläggning så att luftflöden och funktion säkerställs samtidigt som verkningsgraden och energiåtgång optimeras.

Vi har flera OVK-certifierade med riksbehörighet K och utför löpande ventilationskontroller.

Vi har väl utbildad personal som kan hantera de flesta av de behov som bostadsrättsföreningar och fastighetsägare har. Vårt erbjudande sträcker sig från ekonomi och administration till fastighetsservice och utemiljö. Det är en klok investering för säkerhet, trivsel och er fastighets framtida värde. Vi är på plats, där det behövs när det behövs. Vi finns närvarande på många ställen i vårt verksamhetsområde.

Det är enkelt att komma i kontakt med oss och vi är snabba på att utföra arbetet. Kontakta oss nu för att prata om era behov och få snabbt ett prisförslag på OVK.

Be om offert

Be I3AHCO Service och flera OVK-certifierade företag i din region om offert genom att använda formuläret till höger.

Du får härigenom bästa möjliga hjälp med din förfrågan, med svar från flera OVK-företag och kan du välja vem som ska utföra arbetet åt er.