KS Konsult

KontaktuppgifterAdress

KS Konsult
Storgatan 34
361 97 Bodaglasbruk

KS Konsult i Kalmar län

Expert inom OVK, injustering och ventilationsservice

KS konsult är ett företag med lång erfarenhet som erbjuder OVK, injustering och service av ventilation till företag, offentlig sektor och privatpersoner i Kalmar län.

Bland våra kunder kan nämnas:

  • Vöfab Växjö
  • Rasta Sverige
  • Region Jönköping
Våra kunder uppskattar våra noggranna arbetssätt samtidigt som det är lätt att komma i kontakt med oss gällande uppdragen.

Innemiljön i bostäder och arbetsplatser är viktigt för oss i Kalmar län. Vi som vistas i lokaler under dagar och nätter behöver frisk luft samtidigt som uppvärmning ska vara energieffektiv. KS Konsult är skickliga konsulter att anlita när det gäller bedömningar och inställningar av ventilationssystemen.

KS Konsult har sitt säte i småländska Nybro kommun och utför arbete till kunder i södra Kalmar, Nybro, Växjö, Öland och Oskarshamn.

Några av våra tjänster:

  • OVK-besiktning
  • ventilationsservice
  • injustering

Det är enkelt att kontakta med oss och vi är ofta tillgängliga för att utföra arbetet i närtid. Kontakta oss nu för att prata om era behov och få snabbt ett prisförslag på OVK. Ring eller maila idag.

Be om offert

Be KS Konsult och flera OVK-certifierade företag i Kalmar län om offert genom att använda formuläret till höger.

Du får härigenom bästa möjliga hjälp med din förfrågan, med svar från flera OVK-företag och kan du välja vem som ska utföra arbetet åt er.