OVK besiktning Norrbotten

Nedan finner ni företag som utför OVK besiktning i:
Arjeplog, Arvidsjaur, Boden, Gällivare, Haparanda, Jokkmokk, Kalix, Kiruna, Luleå, Pajala, Piteå, Älvsbyn, Överkalix samt Övertorneå.

Ventilationskontroll i Norr

Ventilationskontroll i Norr
Ventilationskontroll i Norr ger er kvalitet, effektivitet och ny teknik. Vi genomför OVK-besiktningar av fastigheter i Norrbotten/ Västerbotten och arbetar med alla typer av ventilationssystem.

Läs om Ventilationskontroll i Norr och se kontaktinformation »

Värme & Ventilationsteknik i Norr AB

Värme & Ventilationsteknik i Norr AB
Värme & Ventilationsteknik i Norr AB står för kvalitet, kundfokus och innovation. Vi jobbar med ventilationsservice och värmeanläggningar i fastigheter och utför OVK i Norrbotten/Västerbotten.

Läs om Värme & Ventilationsteknik i Norr och se kontaktinfo »

Lägg till ett OVK-företag här

Ovkbesiktning.se hjälper fastighetsägare att hitta en OVK-kontrollant. OVK behöver utföras av personal som är certifierad. Har ni certifierade tekniskt sakkunniga kontrollanter som utför OVK-besiktningar och vill att fastighetsägare ska hitta era kontaktuppgifter via ovkbesiktning.se?

Ta kontakt med oss på ovkbesiktning.se för mer information.

Kontaktinformation »

OVK i Luleå

I Norrbottens län har ca 40 besiktningsmän certifikat för OVK-besiktningar varav 11 befinner sig i Luleå stad. OVK utförs för att se till att ventilationssystemen i byggnader där människor vistas regelbundet är hälsosamt. Även miljöaspekter såsom energibesparingar ligger bakom OVK. Besiktningen är regelbunden och utförs var tredje eller sjätte år beroende på vilken byggnad eller ventilationssystem ni har.

Utförandet måste ske av en certifierad oberoende kontrollant och efter besiktningen får fastighetsägaren ett intyg med besiktningsmannens underskrift och betyg av ventilationssystem. Därefter skall ett protokoll skickas till kommunens byggnadsnämnd med information om besiktningen och datumet för den återkommande besiktningen.

Det är fastighetsägarens ansvar att OVK utförs och att eventuella brister hos inomhusklimatet åtgärdas så fort som möjligt.