Om oss

OVK besiktning är idag ett ämne som dyker upp allt oftare som frågetecken kring svenska byggnader. Vår uppgift på OVKbesiktning.se är att på ett enkelt & användarvänligt sätt presentera företag som utför OVK besiktningar.

Vilka företag har behörighet att utföra OVK besiktningar i ditt län? Vilket krav på behörighet skall din besiktningsman ha för er fastighet? När är det dags?

Vår uppgift är att på ett tydligt och användarvänligt sätt lista företag som har behörigheten att utföra obligatoriska ventilationskontroller i just ert område.

På startsidan finner ni OVK-kartan över vårt avlånga land, där ni med ett knapptryck på ert län direkt får upp företag som är kvalificerade och arbetar där ni har önskemål om.

Om OVK

OVK - Obligatorisk Ventilationskontroll är en kontinuerlig besiktning av ventilationssystem. Alla byggnader ska enligt svensk lag besiktigas för OVK.

Mer om OVK
Få företaget på OVK-kartan

Utför ni OVK besiktningar men upptäcker att ni saknas på kartan? Då är ni varmt välkommen att ta kontakt med oss på OVK-besiktning.se för mer information.

Kontakta oss