OVK besiktning i Västra Götaland

Det är enkelt och tryggt att vända sig till ovkbesiktning.se för att fråga om OVK eller be om OVK-offert för er fastighet. Vi hjälper bostadsrättsföreningar, privata fastighetsägare, fastighetsförvaltare och byggherrar med OVK när det är dags. Fyll i era uppgifter så återkommer vi inom kort för att hjälpa er.

Vi har många certifierade funktionskontrollanter (OVK-kontrollanter) i Västra Götaland.

Offertförfrågan OVK

(fastighetens ägare, adress och ort, ev antal lägenheter och typ av ventilation)

Så här genomför vi er OVK

  1. Du fyller i kontaktuppgifter och information om vilken typ av fastighet din OVK-fråga gäller och skickar oss.
  2. Vi läser igenom er förfrågan och återkopplar med eventuella följdfrågor innan vi kan ge er ett prisförslag på OVK (eller svar på din OVK-relaterade fråga).
  3. Med all nödvändig information tittar vår lokala certifierade funktionskontrollant (OVK-certifierad, verksam i er region) på er förfrågan och räknar snabbt fram ett prisförslag till er. Ni får det vanligtvis inom ett dygn.
  4. Ni beställer eller ber om mer information kring genomförandet av OVK. Vi är bemannade vardagar och snabba i återkoppling så att ni får ett tydligt och riktigt beslutsunderlag för er OVK.
  5. När ni tackar ja och vill beställa bokar vi enkelt in OVK på ett sätt som är flexibelt för er och hanterar alla era funderingar.
  6. OVK genomförs med hög service och kvalitet av en certifierad funktionskontrollant som arbetar i er region. OVK-protokollet registreras direkt hos kommunen och ni får samma dokument i form av protokoll och intyg.

Läs dina förmånliga användarvillkor på ovkbesiktning.se

Nedan finner ni företag som utför OVK besiktning i:
Göteborg, Borås, Trollhättan, Skövde, Uddevalla, Lidköping, Alingsås, Vänersborg, Kungälv samt Falköping.

EXOVENT


EXOVENT gör OVK-besiktningar för fastighetsägare, BRF:er och privatpersoner. Vi utför även service och injustering av ventilations-anläggningar inom Halland och Västra Götaland. Vi ger råd inom ventilation och utför arbetet när det passar dig. Det är lätt att kontakta oss, hör av dig med offertförfrågan.

Läs om EXOVENT och se kontaktinformation »

QSEC


QSEC utför OVK i Göteborg och Västra Götaland. Genom OVK, mätningar, injustering av flöden, filterbyten och rensning av ventilationskanaler sänker vi fastighetsägares energikostnader.
Våra åtgärder är komforthöjande, kostnadsbesparande och hållbara. Vi har kontor i Askim.

Läs om QSEC och se kontaktinfo »

Jikå Luftbehandling


Vänd dig till Jikå Luftbehandling när ni behöver utföra OVK eller service på fastighetens ventilation. Vi har mer än tjugo års erfarenhet av arbete med inomhusmiljöer och ventilationsanläggningar. Huvudkontoret ligger i Skövde. Vi utför även OVK i Bohuslän.

Läs om Jikå Luftbehandling och se kontaktinformation »

OVK i Bohuslän

I nordvästra delen av Västra Götaland som Trollhättan, Vänsersborg, Uddevalla och hela Bohuslän får du hjälp att utföra OVK och annan ventilationsservice.

Allt ifrån nyinstallation, ovk-besiktningar och kanalrengöringar. Läs om kostnadseffektiva lösningar för kunden.

Läs om ventilationsservice i regionen och be om OVK-offert»

För fastighetsägare

Äger du själv en fastighet eller representerar en fastighetsägare kan du använda formuläret på den här sidan för att be om ett kostnadsförslag för OVK. Meddelandet skickas till flera konsultföretag med konsulter som är certifierade att utföra OVK och verkar i Västra Götaland. Det kostar ingenting och ni får snabbt svar.

Skicka offertförfrågan för OVK »

Lägg till ett OVK-företag här

OVK behöver utföras av personal som är certifierad. Har ni certifierade tekniskt sakkunniga kontrollanter som utför OVK-besiktningar och vill att fastighetsägare ska hitta era kontaktuppgifter via ovkbesiktning.se?

Ta kontakt med oss på ovkbesiktning.se för mer information.

Kontaktinformation »