Västvent KB

Telefon: 0705-28 35 35

E-post: ingemar@vastvent.se

Adress
Västvent KB
Ingemar Blad
Mölndalsvägen 30 B
412 63 Göteborg

Be om offert
Be Västvent KB om offert samtidigt som du ber andra certifierade företag inom regionen om offert så att du kan jämföra och välja den som ska utföra arbetet.

Be om OVK-offert

Västvent KB

Vi hjälper er att göra OVK-besiktning.

Behovet av frisk luft för att vi människor skall fungera och må bra, motsägs normalt inte av någon. Medan vi behöver 0,75 kg mat och 1,5 kg vätska per dygn, behöver vi minst 15 kg luft. Vad vi äter och dricker bryr vi oss om, men vem bryr sig om kvalitén på luften? Den har jag som servicetekniker brytt mig om i över 30 år!

Ventilationssystemet skall optimeras, hållas ordning på, vara rent och flödena skall vara riktiga. Detta är viktigt såväl för den som betjänas av det som den som äger och förvaltar det. Människor blev sjuka då ingen brydde sig om luften. Det började med våra barn på dagis. Så kom lagen om funktionskontroll av ventilationssystem.

Lokal OVK-behörighet sedan 2001, rikstäckande K certifierad hos Kiwa (Swedcert) sedan 2009.
Medlem i Funkis.
Bland våra kunder finns Akademiska Hus (Chalmers), Chalmersfastigheter, Östra Nordstan, RUAG (fd.Saab Spacebyggnaden) och LE Lundberg.

 

Om OVK

OVK - Obligatorisk Ventilationskontroll är en kontinuerlig besiktning av ventilationssystem. Alla byggnader ska enligt svensk lag besiktigas för OVK.

Mer om OVK
Få företaget på OVK-kartan

Utför ni OVK besiktningar men upptäcker att ni saknas på kartan? Då är ni varmt välkommen att ta kontakt med oss på OVK-besiktning.se för mer information.

Kontakta oss