OVK besiktning i Västra Götaland

Nedan finner ni företag som utför OVK besiktning i:
Göteborg, Borås, Trollhättan, Skövde, Uddevalla, Lidköping, Alingsås, Vänersborg, Kungälv samt Falköping.

Björksäters Förvaltning AB

Björksäters Förvaltning AB har kontor i Trollhättan och hjälper dig som bor i Västra Götaland med OVK och ventilationsservice.

Vi gör nyinstallation, OVK och kanalrengöringar. Björksäters Förvaltning AB ger kostnadseffektiva lösningar och enkelhet för kunden.

Läs om Björksäters Förvaltning AB och se kontaktinformation »

Enventia

Enventia är ett företag i ständig utveckling som genom bra service, trevlig och certifierad personal och vårt stora nätverk erbjuder ventilationstjänster av högsta kvalité. Behöver du hjälp med en OVK spelar det ingen roll vad det är för byggnad eller ventilationssystem. Vi utför alla typer.

Vi har kontor i Partille

Läs om Enventia och se kontaktinfo »

EXOVENT

EXOVENT i Kungsbacka gör OVK-besiktningar för fastighetsägare, BRF:er och privatpersoner. Vi utför även service och injustering av ventilationsanläggningar inom Halland och Västra Götaland. Vi ger dig rådgivning inom ventilation och utför arbetet när det passar dig. Vi är lätta att kontakta och hör av oss med offert inom kort.

Läs om EXOVENT och se kontaktinformation »

Björksäters Förvaltning AB

Björksäters Förvaltning AB har kontor i Trollhättan och hjälper dig som bor i Västra Götaland med OVK och ventilationsservice.

Vi gör nyinstallation, ovk-besiktningar och kanalrengöringar. Björksäters Förvaltning AB arbetar utifrån kostnadseffektiva lösningar och enkelhet för kunden.

Läs om Björksäters Förvaltning AB och se kontaktinformation »

Västvent KB

Västvent KB
Tel: 0705-28 35 35
ingemar@vastvent.se

Västvent hjälper er att göra OVK-besiktning. Behovet av frisk luft för att vi människor skall fungera och må bra, motsägs normalt inte av någon. Vi innehar OVK-behörighet sedan 2001, rikstäckande K certifierad hos Kiwa (Swedcert) sedan 2009. Det är enkelt att kontakta oss och vi är snabba på att utföra arbetet.

Läs om Västvent och se kontaktinformation »

Lägg till ett OVK-företag här

OVK behöver utföras av personal som är certifierad. Har ni certifierade tekniskt sakkunniga kontrollanter som utför OVK-besiktningar och vill att fastighetsägare ska hitta era kontaktuppgifter via ovkbesiktning.se?

Ta kontakt med oss på ovkbesiktning.se för mer information.

Kontaktinformation »