OVK besiktning i Västra Götaland

Nedan finner ni företag som utför OVK besiktning i:
Göteborg, Borås, Trollhättan, Skövde, Uddevalla, Lidköping, Alingsås, Vänersborg, Kungälv samt Falköping.

Västvent KB

Västvent KB
Tel: 0705-28 35 35
ingemar@vastvent.se

Västvent hjälper er att göra OVK-besiktning. Behovet av frisk luft för att vi människor skall fungera och må bra, motsägs normalt inte av någon. Vi innehar OVK-behörighet sedan 2001, rikstäckande K certifierad hos Kiwa (Swedcert) sedan 2009. Det är enkelt att kontakta oss och vi är snabba på att utföra arbetet.

Läs om Västvent och se kontaktinformation »

QSEC

QSEC AB
Mobil: 031-348 3020
magnus.m@qsec.se

QSEC utför OVK i Göteborg och Västra Götaland. Genom OVK, mätningar, injustering av flöden, filterbyten och rensning av ventilationskanaler sänker vi fastighetsägares energikostnader. Våra åtgärder är komforthöjande, kostnadsbesparande och hållbara. Vi har kontor i Askim.

Läs om QSEC och se kontaktinfo »

EXOVENT

EXOVENT
Tel: 0705-213122

EXOVENT gör OVK-besiktningar för fastighetsägare, BRF:er och privatpersoner. Vi utför även service och injustering av ventilationsanläggningar inom Halland och Västra Götaland. Vi ger dig rådgivning inom ventilation och utför arbetet när det passar dig. Vi är lätta att kontakta och hör av oss med offert inom kort.

Läs om EXOVENT och se kontaktinformation »

OVK i Bohuslän

I nordvästra delen av Västra Götaland som Trollhättan, Vänsersborg, Uddevalla och hela Bohuslän får du hjälp att utföra OVK och annan ventilationsservice.

Allt ifrån nyinstallation, ovk-besiktningar och kanalrengöringar. Läs om kostnadseffektiva lösningar för kunden.

Läs om ventilationsservice i regionen och be om OVK-offert»

För fastighetsägare

Äger du själv en fastighet eller representerar en fastighetsägare kan du använda formuläret på den här sidan för att be om ett kostnadsförslag för OVK. Meddelandet skickas till flera konsultföretag med konsulter som är certifierade att utföra OVK och verkar i Västra Götaland. Det kostar ingenting och ni får snabbt svar.

Skicka offertförfrågan för OVK »

Lägg till ett OVK-företag här

OVK behöver utföras av personal som är certifierad. Har ni certifierade tekniskt sakkunniga kontrollanter som utför OVK-besiktningar och vill att fastighetsägare ska hitta era kontaktuppgifter via ovkbesiktning.se?

Ta kontakt med oss på ovkbesiktning.se för mer information.

Kontaktinformation »