OVK besiktning i Blekinge

Nedan finner ni företag som utför OVK besiktning i:
Karlshamn, Karlskrona, Olofström, Ronneby samt Sölvesborg.

I3AHCO Service AB

I3AHCO Service AB
Tel: 040-365 180
info@i3ahco.se
www.i3ahco.se

Vi utför OVK besiktningar för BRF och kommersiella fastigheter i hela Skåne samt Blekinge. Våra besiktnings-män har erfarenhet av alla typer av ventilationssystem och är certifierade av Swedcert med Riksbehörighet typ K.

Läs om I3AHCO och se kontaktinformation »

Hjälp med ventilationskontroll

Är du ägare eller representant för en fastighet där människor bor eller vistas och behöver göra OVK?

Ordna OVK-besiktningen

Hitta en OVK-kontrollant att utföra obligatorisk ventilations-kontroll via formuläret.

Se fler företag och be om pris på OVK-besiktning »

Lägg till ett OVK-företag här

OVK behöver utföras av personal som är certifierad. Har ni certifierade tekniskt sakkunniga kontrollanter som utför OVK-besiktningar och vill att fastighetsägare ska hitta era kontaktuppgifter via ovkbesiktning.se?

Ta kontakt med oss på ovkbesiktning.se för mer information.

Kontaktinformation »

OVK i Karlskrona

I Blekinge län finns drygt 30 stycken certifierade OVK-kontrollanter, därav nästan en tredjedel befinner sig i Karlskrona. När en byggnad ska säljas, eller när ett nytt ventilationssystem för första gången sätts i bruk, skall en OVK-besiktning göras. En oberoende certifierad kontrollant besöker byggnaden och utvärderar ventilationssystemet och efteråt får byggnaden ett betyg. Är ventilationssystemet icke godkänt är det fastighetsägarens ansvar att felen åtgärdas omgående. Är det å andra sidan godkänt skall en återkommande besiktning göras inom 3,6 eller 9 år beroende på vilken typ av byggnad det är.

Vet du inte om när du din fastighet ska besiktas, kontakta din kommun. Vet du om att du behöver en OVK hittar du kontrollanter hos oss.