OVK besiktning i Uppsala

Nedan finner ni företag som utför OVK besiktning i:
Uppsala, Enköping, Heby, Håbo, Knivsta, Tierp, Älvkarleby samt Östhammar.

AB Franska Bukten
Franska Bukten AB
Tel: 072-734 87 61
info@franskabukten.se
www.franskabukten.se

Franska Bukten utför OVK-besiktningar i Gävleborg i alla typer av fastigheter. Vi utför även energiberäkningar, energideklarationer, radonutredningar och åtgärder av ventilationssystem.

Läs om Franska Bukten och se kontaktinformation »

Hjälp med ventilationskontroll

Är du ägare eller representant för en fastighet där människor bor eller vistas och behöver göra OVK?

Ordna OVK-besiktningen

Hitta en OVK-kontrollant att utföra obligatorisk ventilations-kontroll via formuläret.

Se fler företag och be om pris på OVK-besiktning »

Lägg till ett OVK-företag här

OVK behöver utföras av personal som är certifierad. Har ni certifierade tekniskt sakkunniga kontrollanter som utför OVK-besiktningar och vill att fastighetsägare ska hitta era kontaktuppgifter via kartan på ovkbesiktning.se?

Ta kontakt med oss på ovkbesiktning.se för mer information.

Kontaktinformation »

OVK i Uppsala

Obligatorisk ventilationskontroll, OVK, är en kontroll av inomhusklimatet och ventilationssystemet i en byggnad. En bra ventilation spar energi. Den bidrar också till att människor och djur mår bättre i byggnaden och att huset inte blir sjukt. Det är obligatoriskt att göra en ventilationskontroll innan du använder ett ventilationssystem för första gången. 

I Uppsala län finns 61 verksamma, certifierade besiktningsmän som utför OVK. Utav dessa befinner sig 18 stycken i staden Uppsala. Vet du om att din fastighet behöver OVK kan du kontakta dem via vår sida. Vet du inte när din fastighet sist besiktades eller när den återkommande besiktningen ska göras, vänligen kontakta Uppsala kommun eller Uppsala byggnadsnämnd. Handläggare om OVK finns på deras hemsida.