OVK besiktning i Jönköping

Nedan finner ni företag som utför OVK besiktning i:
Aneby, Eksjö, Gislaved, Gnosjö, Habo, Jönköping, Mullsjö, Nässjö, Sävsjö, Tranås, Vaggeryd, Vetlanda samt Värnamo.

Kinda sotning & ventilationsservice AB

Tel: 0494-108 72
helena@kindasotning.se
www.kindasotning.se

Vi är ett ventilations-serviceföretag inriktade på OVK och underhåll av ventilations-system. Kontoret ligger i södra Östergötland. Våra besiktningsmän är certifierade med nivå ”K” och arbetar i Kalmar och Jönköpings län.

Läs om Kinda sotning & ventilationsservice och se kontaktinformation »

Växjö ventilation AB

Växjö ventilation AB
Tel: 0761- 39 63 32
info@vaxjoventilation.se
www.vaxjoventilation.se

Växjö ventilation AB hjälper fastighetsägare, förvaltare, företag, BRF:er och privatpersoner med OVK, injustering, service och montage. Kontoret finns i Växjö och utför arbete inom Blekinge, Kronobergs, Jönköpings och Kalmar län. Kontakta oss för lösning och kostnadsförslag.

Läs om Växjö ventilation och se kontaktinfo »

Lägg till ett OVK-företag här

Ovkbesiktning.se hjälper fastighetsägare att hitta en OVK-kontrollant. OVK behöver utföras av personal som är certifierad. Har ni certifierade tekniskt sakkunniga kontrollanter som utför OVK-besiktningar och vill att fastighetsägare ska hitta era kontaktuppgifter via ovkbesiktning.se?

Ta kontakt med oss på ovkbesiktning.se för mer information.

Kontaktinformation »

OVK i Jönköping

I Jönköpings län finns det ca 65 verksamma certifierade OVK-kontrollanter. Ifall din byggnad behöver göra en OVK, vare sig den avser en nyinstallation eller en återkommande besiktning, kan du hitta certifierade besiktningsmän här. När besiktningen är utförd, skickas protokollet vidare till stadsbyggnadskontoret i Jönköping.