OVK besiktning i Jönköping

Nedan finner ni företag som utför OVK besiktning i:
Aneby, Eksjö, Gislaved, Gnosjö, Habo, Jönköping, Mullsjö, Nässjö, Sävsjö, Tranås, Vaggeryd, Vetlanda samt Värnamo.

Kinda sotning & ventilationsservice AB

Vi är ett ventilations-serviceföretag inriktade på OVK och underhåll av ventilations-system. Kontoret ligger i södra Östergötland. Våra besiktningsmän är certifierade med nivå ”K” och arbetar i Kalmar och Jönköpings län.

Läs om Kinda sotning & ventilationsservice och se kontaktinformation »

Växjö ventilation AB


Växjö ventilation AB hjälper fastighetsägare, förvaltare, företag, BRF:er och privatpersoner med OVK, injustering, service och montage. Kontoret finns i Växjö och utför arbete inom Blekinge, Kronobergs, Jönköpings och Kalmar län. Kontakta oss för lösning och kostnadsförslag.

Läs om Växjö ventilation och se kontaktinfo »

RJ Energiteknik AB


RJ Energiteknik AB utför OVK-besiktningar i Jönköpingsregionen med omnejd. Vi är certifierade och erbjuder våra kunder bred kunskap för samtliga byggnadstyper och heltäckande kundanpassad service inom ventilation.

Vi är det rätta valet för dig som söker snabb respons och konkurenskraftiga priser.

Läs om RJ Energiteknik och se kontaktinformation »

OVK i Jönköping

I Jönköpings län finns det ca 65 verksamma certifierade OVK-kontrollanter. Ifall din byggnad behöver göra en OVK, vare sig den avser en nyinstallation eller en återkommande besiktning, kan du hitta certifierade besiktningsmän här. När besiktningen är utförd, skickas protokollet vidare till stadsbyggnadskontoret i Jönköping.