Kontaktuppgifter

Tel: 08-669 08 80
Mobil: 076-112 60 22
Webb:
www.franskabukten.se
Epost:
info@franskabukten.se

Adress

Franska Bukten AB
Magnus Ladulåsgatan 27
118 65 STOCKHOLM

Franska Bukten AB

Franska Bukten hjälper BRF och kommersiella fastighetsägare med OVK-besiktningen. Varje år gör vi över tvåhundra besiktningar av fastigheter i Stockholmsområdet. Den höga aktiviteten inom OVK gör att vi är snabba att ge er prisförslag, boka in och genomföra OVK-besiktningen. Företaget startade år 2008 och vi är för närvarande 18 personer specialister inom fastighetsteknik med tyngdpunkt mot energi- och ventilation.

Vi som arbetar som Franska Bukten AB har lång erfarenhet av energiteknik, ventilation och drift av fastigheter. Samtliga har högskoleutbildning med inriktning mot energi och VVS. Tidigare har vi bland annat arbetat på Fastighetsägarna i Stockholm AB, AP Fastigheter, FVB AB, Bjerking AB samt ABB Contracting AB.

Vi är framförallt verksamma i Stockholmsområdet men har under 2015 etablerat verksamhet i Gävleborg med kontor i Sandviken.

Vänligen kontakta oss för mer information och för att få prisförslag på OVK-besiktning i Stockholm!

OVK

För att säkerställa ett tillfredställande inomhusklimat i byggnaden skall dess ägare se till att den obligatoriska ventilationskontrollen, OVK, är utförd och godkänd.

OVK besiktningen skall utföras av en godkänd funktionskontrollant. På AB Franska Bukten arbetar 7 st. riksbehöriga
OVK besiktningsmän.

Stadsbyggnadskontoret övervakar att ägare till byggnader i Stockholm fullgör sina skyldigheter beträffande obligatorisk ventilationskontroll, OVK.