Lindesbergs Sotningsdistrikt AB

Kontaktuppgifter


Adress

Lindesbergs Sotningsdistrikt AB
Norevägen 4
711 32 Lindesberg

Lindesbergs Sotningsdistrikt AB

Specialister inom sotning, besiktning, ventilation och radonåtgärder i Örebro

Vårt kontor finns i Lindesberg och våra certifierade OVK-kontrollanter jobbar varje dag runtom i hela Örebro län och runt Karlstad- och Karlskogaregionen.

Med OVK genomförd av Lindesbergs Sotningsdistrikt AB får ni ett protokoll på vad som fungerar bra och vad som behöver åtgärdas i er fastighets ventilationssystem. Det borgar för god inomhusmiljö.

Vänd dig till oss med frågor inom ventilation. Förutom OVK utför vi bl a installation och byte av bostadsventilation i villor och lägenheter.

Fastighetsägare med behov att utföra åtgärder efter genomförd OVK får professionell hjälp med injustering av stora eller små system. Företaget är anslutet till Riksförbundet Sveriges Ventilationsrengörare RSVR och har certifierad personal för riktigt utförd och dokumenterad rengöring.

Våra tjänster inom ventilationsanläggningar:

  • OVK-besiktning
  • Installation
  • Rensning
  • Injustering
Det är lätt att kontakta oss och vi är snabba på att utföra arbetet. Ring eller maila oss när ni behöver utföra ventilationsrelaterade arbeten i Örebro och Värmlands län.

Kontakta oss via kontaktinformationen till vänster.

Be om offert

Be Lindesbergs Sotningsdistrikt AB och flera OVK-certifierade företag i din region om offert genom att använda formuläret till höger.

Du får härigenom bästa möjliga hjälp med din förfrågan, med svar från flera OVK-företag och kan du välja vem som ska utföra arbetet åt er.