OVK Energi förvaltning i Sundsvall AB

Kontaktuppgifter

Adress

OVK Energi Förvaltning i Sundsvall AB

Rebetskygatan 26

854 60 Sundsvall

OVK Energi förvaltning i Sundsvall AB

Ditt besiktningsbolag i Sundsvall

Vi är ett företag med vänlig och kvalificerad personal som hjälper dig med OVK och alla möjliga fastighetstekniska installationer i Västernorrland. Våra besiktningsmän har kvalificerad rikstäckande behörighet och kan därför besiktiga samtliga byggnader. Känn dig trygg när du vill ha en OVK utförd av oss. Vi anpassar oss självklart efter dina behov när det handlar om tider för genomförande av OVK-besiktning.

Vårt kontor ligger i Sundsvall och vi hjälper kunder över hela länet med OVK, energideklarationer och förvaltning. Har du frågor om pris, kontakta oss när som helst så svarar vi snabbt.

Vid OVK-tillfället kontrollerar vi att ert ventilationssystem fungerar på samma sätt som det gjorde när det togs i bruk. Vi granskar föreskrifter och tar hänsyn till eventuella omfattade ombyggnationer. Såklart ger vi även våra kunder kostnadseffektiva förslag på energisparande åtgärder.

Våra tjänster:

  • OVK-besiktning
  • EnergibesiktningarVVS
  • Teknisk förvaltning
Det är lätt att kontakta oss och vi är snabba på att utföra arbetet. Ring eller maila oss när ni behöver utföra ventilationsrelaterade arbeten i Västernorrlands län.

Kontakta oss via kontaktinformationen till vänster.

Be om offert

Be OVK Energi förvaltning i Sundsvall AB och flera OVK-certifierade företag i din region om offert genom att använda formuläret till höger.

Du får härigenom bästa möjliga hjälp med din förfrågan, med svar från flera OVK-företag och kan du välja vem som ska utföra arbetet åt er.