OVK besiktning i Skåne

Nedan finner ni företag som utför OVK besiktning i:
Malmö, Helsingborg, Lund, Kristianstad, Landskrona, Trelleborg, Hässleholm, Ängelholm, Ystad samt Eslöv.

Lindsells AB

Lindsells AB
Lindsells AB har högsta behörighet K för att utföra OVK och du kan vara säker på att OVK besiktningen utförs av en kunnig, certfierad ventilationstekniker. Vi har säte i skånska Löddeköpinge och vänder oss till kunder främst i Lund, Malmö, Helsingborg och Landskrona.

Läs om Lindsells och se kontaktinformation »

I3AHCO Service AB

I3AHCO Service AB
Vi utför OVK besiktningar för BRF och kommersiella fastigheter i hela Skåne samt Blekinge. Våra besiktnings-män har erfarenhet av alla typer av ventilationssystem och är certifierade av Swedcert med Riksbehörighet typ K. Det ger god hjälp till bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare.

Läs om I3AHCO och se kontaktinformation »

Lägg till ett OVK-företag här

Ovkbesiktning.se hjälper fastighetsägare att hitta en OVK-kontrollant. OVK behöver utföras av personal som är certifierad. Har ni certifierade tekniskt sakkunniga kontrollanter som utför OVK-besiktningar och vill att fastighetsägare ska hitta era kontaktuppgifter via ovkbesiktning.se?

Ta kontakt med oss på ovkbesiktning.se för mer information.

Kontaktinformation »

OVK i Malmö

I Skåne finns drygt 200 verksamma OVK-kontrollanter som har godkänt certifikat och hjälper dig med OVK-besiktningar. Bor du i Malmö och vill hitta mer lokala besiktningsmän finns det 40 kontrollanter som befinner sig i just Malmö.

Plan- och bygglagstiftningen är vad som ligger bakom lagen om OVK. Inomhusklimatet där du vistas ofta behöver vara tillfredställande – inte bara för din skull, utan även för miljöns skull.

Stadsbyggnadskontoret och stadsbyggnadsnämnden hanterar inte bara samhällsplanering inom sitt uppdrag. Stadsbyggnadsnämnden via stadsbyggnadskontoret är också en viktig tillsynsmyndighet inom samhällsbyggnad. Dessa ser också till att du som fastighetsägare utför OVK enligt OVK-protokoll.