Bergslagens Sotning & Ventilation AB

Adress

Bergslagens Sotning & Ventilation AB
Herrgårdsvägen 19
737 40 Fagersta

Bergslagens Sotning & Ventilation AB

Vi finns där för dig som behöver hjälp med ventilation, sotning och klottersanering

Vår affärsidé är att utföra kvalificerade och miljömässigt hållbara tjänster gällande lagstadgade uppdrag samt alla ventilationsrelaterade uppdrag.

Våra tjänster utförs utifrån vår miljöpolicy som ställer höga miljökrav på leverantörer såsom varor. Med dryga 125 besiktningar per år behöver du som kund inte oroa dig över något. Vi utför besiktningar när det passar dig och har riksbehörighet att utföra OVK-besiktning på alla typer av ventilationsanläggningar. Under vår kontroll ger vi dig kostnadseffektiva förslag på hur du kan minska din byggnads energiförbrukning samt förbättra inomhusmiljön.

Vi har kontor i Fagersta men är verksamma i både Västmanland och Dalarna. Kontakta oss nu för att prata om era behov och få snabbt ett prisförslag på OVK.

Be om offert

Be Bergslagens Sotning & Ventilation AB och flera OVK-certifierade företag i Dalarna och Västmanland om offert genom att använda formuläret till höger.

Du får härigenom bästa möjliga hjälp med din förfrågan, med svar från flera OVK-företag och kan du välja vem som ska utföra arbetet åt er.